az idő lassan telik

2011.07.25. 22:50

hiányzol

hiányzik a gunyoros vigyorod, hiányzik,ahogy azt mondod: ossstoba, hiányzik a szemed, hiányzik a karkötőd baszkodása, hiányzik a nevetésed, hiányzik a csizmád kopogása, hiányzik a teleportod, az időgéped és minden időt-tértorzító kamumeséd, hiányzik a pumukli témájú levelezésed, hiányzik hogy röhöghessek rajtad, mennyire hüje vagy,hogy hajnal 4kor még gyilkos elméket nézel, hiányzik az m&m'sed, hiányzik a szakállad csiklandása, a hajad zavarása, hiányoznak az agygyilkoló videóid és vicceid ..............

hiányzol

épp ezen okból kifolyólag görcsösen igyekszem jóban lenni minden pasival, hátha valamelyikben egy randi gondolata felmerül,és mégis minden nap és minden este itthon ülök egyedül, és te még mindig hiányzol.

"Ha mást szeret! Az a legrosszabb!Azt nem lehet kibírni. Az elviselhetetlen. Az befejezett kín, mint a halál. Nincs kiengesztelés! Mert mást szeretni nem bűn, tehát megbocsáthatatlan." (Rejtő J.)

A bejegyzés trackback címe:

https://picirigo-szosszenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr33098772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása